TWO BIS

Creative design & communication

TWO BIS

Two Bis in Utrecht is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van websites. We geloven in de kracht van eenvoud, gecombineerd metmooie vormgeving en een heldere indeling. Tevens kun je bij Two Bis terecht voor design in de breedste zin van het woord. Van logo’s en huisstijlen, tot aan reclamefolders, geboortekaartjes en ander drukwerk; bij Two Bis ben je aan het goede adres.

Daarnaast heeft Two Bis jarenlange ervaring in het ontwikkelen van E-learning en andere digitale leeromgevingen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een volledig nieuwe omgeving, of het steken van een bestaande omgeving in een nieuw jasje.

Door middel van een open houding ten opzichte van jouw ideeen creëren we een bruikbaar en innovatief product om trots op te zijn.

Onze werkwijze:
Door middel van interactieve voorfases bepalen wij samen met de klant wat de wensen zijn. Wij vertalen deze wensen in een wireframe (bouwtekening) van de digitale omgeving. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht voor de klant, van uit waar we de digitale omgeving verder uitbouwen. Aan de omgeving kan een zogenaamd Learning Management Systeem gekoppeld worden, waarmee een helder overzicht van de deelnemers en hun voortgang bekeken kan worden.

TWO BIS

Creative design & communication


Bericht succesvol verstuurd.