Waarom is zoekmachineoptimalisatie (SEO) zo’n populair onderwerp?

In de basisvorm is zoekmachineoptimalisatie een handeling van het wijzigen van een website zodat deze het goed doet in de organische, op crawler gebaseerde lijsten van zoekmachines.

Dus de vraag misschien gesteld, waarom is SEO zo’n populair en controversieel onderwerp dat zoveel discussie veroorzaakt binnen de Ranking-gemeenschap en de algemene internetpopulatie, met name website-eigenaren? Naar mijn bescheiden mening zijn er 6 redenen waarom Search Engine Optimization de populariteit heeft die het momenteel geniet.

1. Gericht websiteverkeer – Als u de overgrote meerderheid van website-eigenaren en mensen binnen de industrie vraagt ​​wat de belangrijkste factor is voor een succesvolle websitebusiness en / of -bewerking. Een groot percentage van de mensen zal zeggen websiteverkeer en meer specifiek gericht websiteverkeer. Voor meer informatie over de psychologie van SEO bezoek dan zoekmachineoptimalisatiebureau KENSEO.

Momenteel zijn op het internet de grootste bronnen voor gericht websiteverkeer op continue basis zoekmachines. Uit statistieken blijkt jaarlijks dat ongeveer 75% – 80% van alle aankopen die door particulieren op internet zijn gedaan oorspronkelijk is begonnen als gevolg van een zoekopdracht bij een zoekmachine en dat de overgrote meerderheid van mensen die websites bezoeken meestal via een zoekopdracht komt motor. Nummers die zo domineren, kunnen niet worden genegeerd, zelfs niet door de grootste tegenstanders van zoekmachine-optimalisatie. Bovendien, omdat SEO zich richt op het optimaliseren van websites voor het rangschikken van succes gerelateerd aan zoekmachines, is het logisch dat mensen geïnteresseerd zijn in het veld en de praktijk van zoekmachine-optimalisatie.

2. SEO Controversy – Zoekmachineoptimalisatie is een van de meest controversiële onderwerpen met betrekking tot de werking van internetwebsites. De voorstanders van Search Engine Optimization kunnen zeggen dat het een haalbare methode biedt voor websites om in zoekmachines te worden gezien, wat belangrijk is voor elke website die tegenwoordig op internet het verkeer wenst.

Echter, tegenstanders die walgen van SEO kunnen ook zeggen dat veel websites een hoge zichtbaarheid van zoekmachines bereiken zonder SEO-werk en dat SEO-professionals alleen gokwerk bieden met hoge kosten, die geen garanties bieden voor het succes van de zoekmachine.

3. Geld – Zoekmachineoptimalisatie is een multi-miljoen-euro industrie. Zoekmachines genereren elk jaar miljarden euro’s via advertenties. Websites verdienen elk jaar miljarden dollars voor hun eigenaars via het gebruik van zoekmachines via betaalde advertenties of organische (gratis) aanbiedingen in zoekresultaten.

4. Geen standaard SEO regels of voorschriften – Zoekmachineoptimalisatie kan worden omschreven als een moderne versie van het wilde wilde westen. In principe kan bijna alles gezegd of gedaan worden omdat er geen formele standaards zijn voor de sector als geheel.

 


Wat is de beste manier om SEO te leren?

Zoekmachineoptimalisatie is door zijn aard geen zwart-witconcept. Er is veel grijs gebied op het gebied van zoekmachine optimalisatie SEO.

Het is dus niet meer dan logisch dat mensen die SEO proberen te leren totaal verward zijn over hoe en wat te doen in verband met het leren van SEO, omdat er zoveel opties en mogelijkheden beschikbaar zijn voor mensen om zoekmachine-optimalisatie te leren.

Laten we eens goed kijken naar mijn antwoord op de vraag wat de beste manier is om SEO te leren: “Het hangt ervan af”.

Mijn antwoord op de vraag is puur gebaseerd op mijn mening over onderwijs in het algemeen en het leren van nieuwe leerstof.

Het feit dat iemand SEO probeert te leren, is alleen de huidige situatie voor het individu. De echte vraag die gesteld wordt, is wat de beste manier is voor het individu om te leren en dit hangt af van het individu.

Sommige mensen leren bijvoorbeeld het beste met visuele hulpmiddelen, terwijl anderen meer leren met behulp van audio-hulpmiddelen, terwijl weer anderen het beter leren door boeken te lezen.

Uiteindelijk is de beste manier om bijna alles te leren, het gebruik van een combinatie van deze methoden.

In onze huidige maatschappij hebben mensen echter heel weinig geduld, dus de visuele methode is meestal wat veel mensen verkiezen omdat het eerlijk gezegd gemakkelijker is om toe te passen en te gebruiken; maar in mijn ervaring is de “visuele” methode op de lange termijn de minst effectieve methode voor individuen om te gebruiken voor het behouden en toepassen van nieuwe informatie.

Met dit gezegd zijnde, is de beste methode om te leren naar mijn mening het lezen van een goed geschreven boek met betrekking tot het onderwerp.

 

Het boek moet visuele aspecten in het materiaal bevatten om de leerervaring te verbeteren en toegang tot een instructeur voor versterking van het materiaal dat wordt gelezen of het moet worden geschreven op een manier die het materiaal presenteert alsof de auteur daadwerkelijk bij de lezer zit en uitleg van de informatie.

Daarom kan mijn antwoord “het hangt ervan af” met betrekking tot de vraag wat de beste manier is om SEO te leren, op deze manier worden samengevat.


SEO voor beginners

SEO (Search Engine Optimization) is het proces waarbij verkeer wordt opgehaald uit organische zoekresultaten op zoekmachines. Google, Yahoo en andere zoekmachines tonen een reeks primaire zoekresultaten aan gebruikers en deze resultaten worden gerangschikt op basis van hun relevantie via Search Engine Optimization. Deze gids is bedoeld om de basisvragen te beantwoorden die in de geest opkomen van iedereen die nieuw is in deze strategie. Van het genereren van verkeer voor uw website tot zoekwoorden en het belang van het gebruik van SEO-services, we helpen u elke verwarring op te lossen.

Heb ik SEO nodig voor mijn website?

Google, Bing, Yahoo zijn de belangrijkste bron van verkeer naar uw website. Hoewel sociale media je ook helpen om verkeer te krijgen, maar toch, zijn zoekmachines die het meest worden gebruikt voor navigatiedoeleinden door online gebruikers.

Waarom zoekmachines populairder zijn in gebruik dan in steeds groter wordende sociale media? Nou, het indexeren neemt het doelpubliek naar uw website, op zoek naar de dingen die u aanbiedt. Dus als uw website niet SEO-vriendelijk is, mist u zeker enkele buitengewone mogelijkheden om verkeer naar uw website te leiden. Als uw website is geoptimaliseerd, profiteert u van meer inkomsten en publiciteit voor uw product. Het idee is dat investeren in SEO meer zaken voor u zal creëren en op zijn beurt een positieve ROI (Return on Investment) zal creëren.

Heb ik een SEO-expert nodig?

Hoewel sommige mensen de basiskennis gemakkelijk kunnen begrijpen, is SEO voor een leek vaak een beetje te technisch en complex. Als u uw tijd wilt investeren in het begrijpen van SEO, dan is gratis materiaal algemeen beschikbaar op internet. Als je tijd hebt om fatsoenlijk onderwijs voor zoekmachineoptimalisatie te krijgen, combineer deze kennis dan met best practices en je bent op weg om een ​​SEO-expert te worden.

Echter, dan zal uw tijd vol raken met het leren van deze praktijken en alle verschillende aspecten binnen SEO. Dit is wanneer het misschien zinvol is om naar een SEO-specialist te kijken om dit voor u te regelen. Met volledige kennis van het onderwerp en praktische ervaring, kan een SEO-expert u helpen uw website te ontwikkelen met maximale optimalisatie van de inhoud. Sommige van de beste SEO-bedrijven geven SEO-diensten met gespecialiseerde focus op inhoudoptimalisatie.

Is mijn website zichtbaar op zoekmachines zonder SEO?

Met vooruitgang in technologie werken internetjunkies aan verbetering zodat ze diep in de wereld van het web kunnen kruipen om hun gebruikers maximale resultaten te bieden. Marketing werkt echter op een specifieke manier; een verkeerde beweging kan ertoe leiden dat uw website afneemt op internet-zoekresultaten als gevolg van misstappen of overtredingen van het beleid. Met de juiste zoekmachineoptimalisatie en met de hulp van een SEO-expert, kan uw website u echter een toenemend aantal bezoekers en bekendheid geven.