Rookveilig.nl http://www.rookveilig.nl Alles over de Elektronische Sigaret Wed, 10 Feb 2016 09:29:22 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.12 de wegwerp e-sigaret http://www.rookveilig.nl/wegwerp-e-sigaret/ Thu, 03 Oct 2013 19:55:39 +0000 http://www.rookveilig.nl/?p=233 De Wegwerp Supersmoker Club e-sigaret staat gelijk aan 2 pakjes sigartetten en is al te koop vanaf Eur. 6,50 per stuk. De disposable e-sigaret heeft dezelfde smaak als de Cartomizers (navullingen) van de oplaadbare Clubsmoker. Voordelen – Geen teer, tabak, CO2 uitstoot of andere schadelijke stoffen. – Rookervaring zoals bij een echte sigaret – Roken […]

The post de wegwerp e-sigaret appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
De Wegwerp Supersmoker Club e-sigaret staat gelijk aan 2 pakjes sigartetten en is al te koop vanaf Eur. 6,50 per stuk. De disposable e-sigaret heeft dezelfde smaak als de Cartomizers (navullingen) van de oplaadbare Clubsmoker.

Voordelen
– Geen teer, tabak, CO2 uitstoot of andere schadelijke stoffen.
– Rookervaring zoals bij een echte sigaret
– Roken waar u maar wilt, zelfs in openbare gelegenheden
– Geen schadelijk meerook effect
– Bespaar op uw rookkosten, reken hier zelf uit.

2 Smaken:
Normal (met nicotine)
Menthol (met nicotine)

Bestel ze bij supersmokersclub.nl

The post de wegwerp e-sigaret appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
Nieuw! Shisha-pen http://www.rookveilig.nl/nieuw-sisha-pen/ Wed, 31 Jul 2013 20:00:14 +0000 http://www.rookveilig.nl/?p=109 Shisha Pen, de waterpijp op zakformaat De shishapen, shisha-pen, nepsigaret, eShish, electronic shisha of e-Hookah is een elektrische vaporizer met verschillende smaken in de vorm van een (gekleurde) sigaret. Je ziet het steeds meer en zijn ontzettend populair bij jongeren. Deze waterpijp in het klein zou onschadelijk zijn voor je gezondheid. Maar is de shishapen […]

The post Nieuw! Shisha-pen appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
Shisha Pen, de waterpijp op zakformaat

De shishapen, shisha-pen, nepsigaret, eShish, electronic shisha of e-Hookah is een elektrische vaporizer met verschillende smaken in de vorm van een (gekleurde) sigaret. Je ziet het steeds meer en zijn ontzettend populair bij jongeren. Deze waterpijp in het klein zou onschadelijk zijn voor je gezondheid. Maar is de shishapen wel veilig?

Shisha-Pen Veiligheid

Het Trimbos Instituut heeft het gebruik van de shishapen afgeraden vanwege onbekendheid van de stoffen die door de verhitting vrijkomen. Ook het Longfonds vindt de nepsigaret zorgelijk en wenst dat het product uit alle schappen verdwijnt.Het ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaat de risicos in kaart brengen van de Shisha smoker.

Soorten Shisha Smokers

Er zijn verschillende soorten shishasmokers. Er zijn hervulbare pennen en nicotine bevattende pennen. De nicotine bevattende pennen heten Vapes.

Shisha Pen Kopen

De shisha Pen is verkrijgbaar bij de meeste Primera winkels of bij de Grasscompany.

The post Nieuw! Shisha-pen appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
Gratis! E-rokersgids http://www.rookveilig.nl/gratis-e-rokersgids-voor-beginners/ Sun, 28 Jul 2013 20:07:05 +0000 http://www.rookveilig.nl/?p=56 De E-rokersgids voor Beginners is een door het Kenniscentrum E-roken en het gebruikersplatform ontwikkelde informatiegids voor hen die spelen met de gedachte om te gaan E-roken, of voor hen die nu eindelijk eens willen weten wat een E-sigaret nu eigenlijk is. In deze gids aandacht voor diverse soorten E-sigaretten, gezondheidskwesties, E-rokersorganisaties, wetgeving, hints en tips […]

The post Gratis! E-rokersgids appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
De E-rokersgids voor Beginners is een door het Kenniscentrum E-roken en het gebruikersplatform ontwikkelde informatiegids voor hen die spelen met de gedachte om te gaan E-roken, of voor hen die nu eindelijk eens willen weten wat een E-sigaret nu eigenlijk is. In deze gids aandacht voor diverse soorten E-sigaretten, gezondheidskwesties, E-rokersorganisaties, wetgeving, hints en tips voor gebruik en tal van andere zaken.

Natuurlijk is de E-rokersgids voor beginners GRATIS te downloaden.

The post Gratis! E-rokersgids appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
Starterset vanaf €59,95 http://www.rookveilig.nl/probeer-nu/ Sun, 28 Jul 2013 10:40:04 +0000 http://www.rookveilig.nl/?p=29 Wilt u beginnen met de elektronische sigaret dan vindt u hieronder de best verkochte starterset. Deze bestaat uit: E-Smoking Premium Starterset Het basispakket bevat alles dat u nodig hebt om direct te starten met het nieuwe roken! Elk pakket bevat: 6 gratis Patronen 2 oplaadbare lithium Batterijen 1 Oplader 110/240 volt 1 USB lader 1 […]

The post Starterset vanaf €59,95 appeared first on Rookveilig.nl.

]]>
Wilt u beginnen met de elektronische sigaret dan vindt u hieronder de best verkochte starterset.

Deze bestaat uit:

E-Smoking Premium Starterset

Het basispakket bevat alles dat u nodig hebt om direct te starten met het nieuwe roken! Elk pakket bevat:

  • 6 gratis Patronen
  • 2 oplaadbare lithium Batterijen
  • 1 Oplader 110/240 volt
  • 1 USB lader
  • 1 Nederlandse handleiding

Bestel hem snel bij E-Smoking.nl. Bekend van TV! Alle bestellingen bij E-Smoking.nl worden de volgende werkdag gratis bij u afgeleverd.

 

e-smoker-aanbieding

The post Starterset vanaf €59,95 appeared first on Rookveilig.nl.

]]>